O mně

Zajímá tě jak začal můj příběh? Ne?! Stejně ti ho ale povím...

Jmenuji se Tomáš a pocházím z malého města na jihu Čech. Už od mala jsem miloval skateboarding a vše s ním spojené. Na skatu jsem začal jezdit s kamarádem už na prvním stupni základní školy - na tzv "rybičkách". Tenkrát u nás v Česku nic moc jiného nebylo. Klasické skateboardy jako je známe dnes, tu prostě nebyly k dostání. Až časem mi můj tatínek jednou přivezl z Německa první "pořádný" skateboard. Tehdy začala má vášeň pro skateboarding. Začal jsem jezdit každý den po škole, nosit skate oblečení, sledovat skate videa a hrát Tony Hawk pro skater 1, 2, 3... 

Velkým fenoménem tehdejší doby kromě pokémonů a beybladů byly i plastové fingerboardy. Ty jsme tenkrát kupovali u místních vietnamců. Ten kdo měl TECHDECK, měl to "nejlepší". Jezdili jsme o hodinách ve škole, o přestávkách, venku, doma... prostě všude a kdykoli. Pro větší zábavu jsme si vyráběli i rampy z kartonových krabic, úkolovali rodiče, aby nám vyrobili kovové slaidovací tyče a nakonec si ze všech těchto prvků sestavili svůj vlastní mini skatepark.  

V té době byly velkým hitem také kamenné prodejny skateshopů. U nás ve měste bohužel žadný takový ale nebyl (a doposud není). Vždy jsme proto museli s rodiči jezdit do vzdálenějších měst. Právě tady se zrodil můj sen otevřít si jednou vlastní skateshop. Pokaždé jsem ale našel nějakou "výmluvu", proč to nejde. Špatná doba, málo financí na rozjezd, užíví se to, atd... Ve finále jsem se jen bál neúspěchu.

Teď, o několik let později jsem se rozhodl, že si tento svůj dětský sen splním. Avšak v trošku jiné podobě a měřítku. Představuji vám jedinečný e-shop s dřevěnými fingeboardy v České republice. V nabídce máme nejrůznější komplety dřevěných fingerboardů, možnost sestavit si svůj vlastní (klidně i se svým jménem nebo přezdívkou) a veškerý potřebný hardware k fingerboardingu. Máme na výběr různé motivy a barvy desek, koleček. trucků a gripů. Všechny fingerboardové desky jsou z 5-ti vrstvého kanadského javoru a nabízíme je v šířkách 28 a 32 mm. Kolečka mají vlastní ložiska pro maximální rotaci a trucky teflonové gumičky pro měkké dopady.

Všechny motivy vypalujeme pomocí profesionálního laserového gravírovacího stroje. K nabarvení desek používáme kvalitní modelářské barvy. Každý kus je originální.

 

Fingerboard

 

Tak, a teď už víš vše!

Zpět do obchodu